Garam alternatif yang baik dan melazatkan makanan dan menjadikan makanan
lambat basi.
100% kristal garam dari Himalaya yang tidak melalui proses pelunturan.
Berfungsi untuk :
·
Menambah perasa dan
keenakan dalam masakan
·
Melambatkan proses
degradasi (kerosakan) supaya makanan tidak cepat basi
·
Menambah mineral dalam
makanan anda
·
Menstabilkan tekanan
darah
Tiada
kesan sampingan seperti penyakit tekanan darah tinggi. Pastikan anda
menggunakan Kristal Garam Masakan Himalaya untuk menjadikan juadah anda lebih
lazat dan selamat hari ini!
Kebaikan Garam Kristal Himalaya
1. Dapat meningkatkan kadar metabolisme tubuh dan dapat menyelesaikan
gumpalan lemak dan kolesterol
2. Melancarkan aliran hempedu yang membantu untuk mengawal berat badan
3. Membuang toksin dan asid uric yang berguna untuk mengatasi Asam Urat
dan Sakit Tumit
4. Mengandung unsur pembersihan, menghilangkan lendir dan boleh menyerap
serta mencegah bau busuk dan mengatasi keracunan dalam perut
5. Mampu menyerap gas-gas dalam perut dan usus
6. Merangsang kelenjar tiroid guna membentuk tulang yang kuat
7. Melancarkan sistem saraf dan aliran neuro transmitter yang dapat
membawa isyarat kepada otak
8. Sifat penyerapan Garam Gunung ini adalah faktor penting dalam rawatan
kanser
9. Menambah kandungan oksigen dalam darah yang sangat diperlukan untuk
melemahkan virus kanser
Chef-chef terkenal turut menggunakan garam masakan
ini. Terbaik untuk kesihatan.
No comments:
Post a Comment
Terima Qaseh atas komen anda